zaterdag 25 maart 2017

Pasta in paprikasaus met gebakken paddenstoelen














Ingrediënten:
1 paprika
1 ui
1 knoflookteen
Italiaanse kruiden
Balsamicoazijn
4 tot 5 kastanje champignons
Pasta voor 1 persoon
Parmezaanse kaas
Peper en zout

Voor de paprikasaus: Snij de ui en knoflook en fruit deze even aan in wat olijfolie. Voeg hier een theelepel Italiaanse kruiden en wat peper en zout aan toe. Snij de paprika in grove stukken en voeg deze ook toe en bak mee tot het bijna gaar is. Voeg dan een scheut balsamicoazijn toe en laat alles goed garen. Als de paprika zacht is dan is het klaar. Alles kan dan in een keukenmachine tot het een saus is, mag wat grof zijn. Even proeven of er nog wat peper en zout bij moet. Dan kan dit even aan de kant gezet worden.
Pasta kan je opzetten terwijl je de champignons bakt. Snij de champignons in stukken en bak aan in wat olijfolie. Voeg wat Italiaanse kruiden en peper en zout toe. De pasta is ongeveer tegelijk klaar. Deze kan je afgieten en in de pan laten. Hier voeg je de paprikasaus aan toe en even goed roeren. Dan kan je opdienen. Pasta, dan de chamoignons erboven en dan lekker veel parmezaanse kaas. Lekkerrr!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten