dinsdag 4 oktober 2016

Pasta met knakworstjes


Dit is een gerecht wat mijn moeder vroeger maakte. Zo lekker­čĹŹ­čĆ╗ Dit is mijn eigen variant.

Ingredi├źnten:
Pasta voor 2 personen
4 ├í 5 knakworst 
Halve ui
1 teentje knoflook
Handje bevroren erwten 
1/4 courgette 
Blikje gepelde tomaten of tomaten blokjes
Grote theelepel italiaanse kruiden
Theelepel smoked paprika poeder
Peper en zout  
Eventueel: als de tomatensaus wat te zurig is een theelepel suiker. 

Kook de pasta. 
Alle groente en knakworstjes in stukjes snijden. 


Fruit de ui en knoflook aan. Voeg de knakworst stukjes toe en bak ze een klein beetje bruin. Dan kan de kruiden er doorheen en courgette erbij. Even meegaren. Wel op de pasta letten! Als het gaar is even afgieten. Laat je het in de pan kan je er wat olijfolie bij doen, zo blijft het niet aan elkaar plakken. Als laatst kan de tomaat uit blik erbij en de erwten. Alles door elkaar roeren. Je kan er voor kiezen de pasta er gelijk bij te doen of pas op het bord. 


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen