woensdag 12 oktober 2016

French toast the healthy way


Ongeveer 5 tot 6 boterhammen
1 ei 
Grote theelepel kaneel
2 grote eetlepels honing
Hoeveelheid aan melk gelijk aan het ei
1 banaan 
Kokosolie om in te bakken 

Mix de ei, melk, kaneel en 1 eetlepel honing door elkaar. Verwarm en pan met een goede dot kokosolie en laat dit smelten. Dan doop je een boterham in de mix, helemaal onderlaten lopen en uit de mix even laten uitdruppelen. Dan in de pan bakken tot hij wat bruiner en iets krokant is. Dit doe je met alle boterhammen. Kunnen er zelfs meer zijn dan 5a6. Ligt er maar net aan wat voor je gebruikt. Als de mix op is en de boterhammetjes klaar zijn kan je de tweede eetlepel honing in de pan doen met de banaan die in plakjes gesneden is. Dit even laten karameliseren tot je denkt dat het wel goed is. Niet te lang want anders worden de bananenstukjes puree. Dit doe je dan over de toast, met eventueel nog meer honing. Yammy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten