maandag 22 augustus 2016

Pindakaas American pancakes!


125 gram tarwe bloem
200-220 ml karnemelk 
Theelepel bakpoeder
1 ei 
Grote eetlepel pindakaas
Theelepel kaneel

Mix alle ingrediënten door elkaar tot het de dikte heeft van vla. Warm een pan op met boter-roomboter-kokosolie-ghee of wat je ook wild gebruiken. Ik heb voor de perfecte ronde vorm een steekvormpje gebruikt. Als de boter/olie gesmolten is zet je de vorm in de pan en giet hier een grote lepel van de mix in. Even laten staan, ongveer 10 sec, dan kan je hem eraf halen en vul je de pan met zo veel mogelijk pannenkoekjes dat past. Pannenkoekjes op half hard vuur en omdraaien als de mix aan de bovenkant droog is. Zo door gaan tot alles op is. Je kan er ongeveer 12 maken. 

Ps: Ik heb de pannenkoekjes geseveerd met Abram Lyle and Sons Golden Syrup. Erg lekker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten