maandag 14 december 2015

Pasta al'arrabiata(?)

Pasta al'arrabiata(?). Ja vast, komt in de buurt, denk ik, of wel heel erg. Zo niet, het is als nog erg lekker!

(Sorry, kon echt niet de tijd nemen om een mooie foto te maken. Dit is zo lekker en ik had hongerr!)
Knoflook 3 of 4
Ui 1
Spekblokjes 1 bakje of half zakje
Pastasaus/gezeefde tomaten 1 potje of pakje
Parmezaansekaas 2 grote hand vol
Pasta voor 2 personen
Peper
Pikante paprika poeder
Balsamico azijn ongveer 3 eetlepels
Tabasco


Kneus en knoflook, niet snijden. Doe dit in een pan die op het vuur staat met warme olijfolie. Zo krijgt de olijfolie een goeie knoflook smaak. Ondertussen snij je een uitje en voegt deze ok toe. Even aanfruiten en daarna kunnen de spekblokjes bij. Dit allemaal goed mee laten bakken. Ondertussen kook je de pasta. Voeg ook wat pikante paprika poeder en versgemalen peper toe. Vervolgens kan de tomatensaus/gezeefde tomaten erbij en wat balsamico azijn. Hier voeg je wat tabasco aan toe tot je het pittig genoeg vind. Laat de saus goed pruttelen en op smaak komen. Rasp over de saus de parmezaanse kaas en roer dit door. Voeg daarna na de pasta eraan toe. Vreten maaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen