zaterdag 5 december 2015

Easy spaghetti and cheese

3 kaasje voor €5? Langleven de Albert Heijn!


Ik had alleen nog spaghetti in huis, maakt niet uit! Wat melk, knoflook en peper en de kind of Mac and cheese kan gemaakt worden. 

3 kazen: blauwe kaas, belegen kaas en oude geraspte kaas
Pasta
Melk 
Teentje knoflook 
Peper 

Kook de pasta. Ondertussen kan je gelijk de saus maken. Doe wat melk in een pan, ik koos voor een wokpan. Dan kan later de pasta er makkelijk bij. Doe zoveel melk als jij denk dat genoeg moet zijn voor jou hoeveelheid pasta. Ondertussen snij je de kaas in blokjes en voeg je die toe aan de, ondertussen geworden, lauw warme melk. Ook voeg je een gesneden knoflookteent toe. Deze kan je ook eerst gaar bakken, maar dit is niet perse nodig. Dit alles laten smelten tot een saus. Word het geen goeie saus kan je er meer kaas aan toevoegen. Liefst niet te veel blauwe kaas want deze is sterk van smaak. Of je moet er van houden. Ondertussen is de pasta klaar en die kan je aan de saus toevoegen. Op je bord wat peper er overheen en genieten maar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten