donderdag 12 november 2015

Bananenbrood

Lief bananenbrood, waarom heb ik jou nog niet eerder gemaakt?

Ik ben bij mijn ouders op visite en zij hebben een grote keuken dus maak ik daar lekker even gebruik van uiteraard (:


3 rijpe bananen
1 zakje bak poeder
2 eieren
125 gram boter
Snufje zout
1 kop basterdsuiker 
1 3/4 kop bloem

Alles bij elkaar in een kom. 1 banaan geprakt en de andere 2 in kleine blokjes. Dit alles mixen tot een glad deeg(papje). De bananen stukjes moeten nog wel te zien zijn. Dit alles in een ingevette cakevorm doen en dan in een oven van 190/200 graden. Voor 45 tot 55 minuten.

Hij blijft wel iets wat zacht door de geprakte banaan. Je kan er voor kiezen die ook in stukjes er door te doen. Als je hem uiteindelijk in de koelkast bewaart dan maakt het niet zoveel uit. Hij stijft dan wat op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten